Сайтът предлага два вида платена реклама:


1. Рекламен банер в главата на сайта, с размери 728х90 пиксела, видим във всички страници от всеки посетител. Може да бъде използуван и за реклама на конкретни имоти, представляващи интерес за купувачи от цялата страна. Цени, изисквания и условия можете да получите при запитване.


2. Рекламна позиция в секция "Имоти на месеца".
Съдържанието на първата страница и рекламната секция се формират според града, от който влиза всеки посетител. Имотите на месеца за всеки град могат да бъдат само два, като заемат тази позиция за 30 дни. По ваш избор предлаганият имот може да бъде "имот на месеца" за един или повече избрани от вас градове.


Какви са предимствата при закупуване на рекламна позиция в секция "Имоти на месеца":
А. Практиката показва, че имотите на месеца се разглеждат от купувачите средно над десет пъти повече от безплатните обяви.
Б. Поради дългото време на престой на първа страница на сайта, търсачката на Google индексира и оценява по-високо страниците на тези имоти. Затова при търсене на имот от страна на купувач по критерии, близки до характеристиките на вашия имот, тя му предлага директно подробната страница на вашата обява, а не първа страница на сайта.
В. Вашата оферта е винаги видима от всеки посетител в горната и удобна за работа част от страницата, на един клик разстояние, независимо дали е за продажба или отдаване под наем. Също така двете обяви излизат на първите места при търсене на имот за съответния град.
Г. Тези платени позиции дават прекрасни възможности за цялостно представяне на сгради или различни обекти от тях, като формират "презентационен сайт" на сградата. Това ги прави изключително привлекателни и полезни за строителни фирми, инвеститори и фирми, предлагащи управление на имоти.


Как можете да направите запитване и получите подробна информация за реклама на вашия имот като "имот на месеца"?
А. След публикуване на вашата обява, системата автоматично и задава номер, който вие виждате при влизане в профила си.
Б. Чрез предложената по-долу форма правите запитване, като посочвате номера на обявата и града или градовете, за които желаете вашия имот да бъде поставен като "имот на месеца".
В. Ние ще ви отговорим има ли в момента свободна позиция за съответния град, откога вашия имот може да я заеме и каква е цената.


Какви са цените за рекламна позиция "имот на месеца" и как става плащането?
А. Цената зависи от града, в който искате да бъде предлаган имота ви, като се движи от 20 лева месечно за малките градове и достига до 80 лева месечно за гр. София. Цените са крайни и върху тях не се начислява ДДС.
Б. При заявка за реклама в повече от един град, ви предлагаме индивидуална оферта с големи отстъпки.
В. Плащането се извършва само по банков път - на каса в удобен за вас клон на обслужващата банка или чрез банков превод по посочена банкова сметка на фирмата. За всяко извършено плащане получавате фактура.

За да ни изпратите Вашето запитване за реклама, използвайте формата тук, или ни пишете на reklama@imotifree.bg